Clearshield®

Clearshield®Clearshield® és el sistema més nou per a la protecció de carrosseries, pràcticament indetectable un cop instal·lat, protegeix la pintura de les parts més exposades de la carrosseria del seu vehicle a les rascades i esgarrapades que habitualment poden produir-se durant la circulació, aparcament o en activitats tot terreny. Clearshield® és la barrera més eficaç per protegir la pintura davant de danys produïts per: • Grava, pedres i sorra projectades conta la part davantera del cotxe pel vehicle que circula davant nostre. • Insectes que al col·lidir contra el nostre vehicle, sobretot en viatges llargs, queden "incrustats" i l'àcid que desprenen fa malbé la pintura. • Matolls i branques que freguen i esgarrapen els laterals en passar per determinats camins. • Altres vehicles i boles de remolc que freguen i esgarrapen els para cops davanters i posteriors durant les maniobres d'aparcament. Clearshield és una làmina autoadhesiva de poliuretà d'aspecte cristal·lí. Dissenyada per resistir l'exposició solar prolongada, les altes temperatures, les esgarrapades i petits impactes. No altera el color ni la pintura ni l'aspecte de seu vehicle. Generalment es protegeixen els para cops davanters i posteriors, aletes davanteres, part davantera del capó i retrovisors. En vehicles 4x4 i furgonetes es poden cobrir les portes, capó sencer i portons. Clearshield també pot instal·lar-se en motocicletes, quads, motos d'aigua, autocaravanes, vaixells, etc. S'adapta perfectament a les formes del seu vehicle. Gràcies al tall assistit per ordinador, es tallen les plantilles corresponents a cada marca i model. Un cop instal·lat pels professionals de Solarcheck® és pràcticament inapreciable. Clearshield no requereix manteniments especials, simplement renti el seu cotxe com ho ha fet sempre.

Clearshield® és el sistema més nou per a la protecció de carrosseries, pràcticament indetectable un cop instal·lat, protegeix la pintura de les parts més exposades de la carrosseria del seu vehicle a les rascades i esgarrapades que habitualment poden produir-se durant la circulació, aparcament o en activitats tot terreny.

Clearshield® és la barrera més eficaç per protegir la pintura davant de danys produïts per:

• Grava, pedres i sorra projectades conta la part davantera del cotxe pel vehicle que circula davant nostre.
• Insectes que al col·lidir contra el nostre vehicle, sobretot en viatges llargs, queden « incrustats » i l’àcid que desprenen fa malbé la pintura.

• Matolls i branques que freguen i esgarrapen els laterals en passar per determinats camins.

• Altres vehicles i boles de remolc que freguen i esgarrapen els para cops davanters i posteriors durant les maniobres d’aparcament.

Clearshield és una làmina autoadhesiva de poliuretà d’aspecte cristal·lí. Dissenyada per resistir l’exposició solar prolongada, les altes temperatures, les esgarrapades i petits impactes.

No altera el color ni la pintura ni l’aspecte de seu vehicle. Generalment es protegeixen els para cops davanters i posteriors, aletes davanteres, part davantera del capó i retrovisors. En vehicles 4×4 i furgonetes es poden cobrir les portes, capó sencer i portons. Clearshield també pot instal·lar-se en motocicletes, quads, motos d’aigua, autocaravanes, vaixells, etc.

S’adapta perfectament a les formes del seu vehicle. Gràcies al tall assistit per ordinador, es tallen les plantilles corresponents a cada marca i model. Un cop instal·lat pels professionals de Solarcheck® és pràcticament inapreciable.

Clearshield no requereix manteniments especials, simplement renti el seu cotxe com ho ha fet sempre.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *