logo-solar-checkSolarcheck Andorra – Làmines de protecció solar Des de 1988 Solarcheck Andorra és l’empresa lider dedicada exclusivament a la instal·lació de làmines de protecció solar a vehicles i edificis. La incorporació de noves tecnologies (Computer Cut), l’especialització i experiència durant més de 25 anys, ens han consolidat com a líders del nostre sector. Les làmines de protecció solar són la millor opció per a la protecció solar del seu vehicle, llar o oficina i augmenten la seguretat en cas de trencadissa del vidre. Els vidres tintats o el vinil decoratiu son unes de les nostres especialitats. També els oferim gravats en laser de tot tipus de metalls o materials com trofeus, medalles, carcasses, gravació laser en qualsevol suport solid. A més, les làmines de protecció solar Solarcheck ® fan disminuir el cost energètic de la climatització del seu habitatge ajudant a estalviar en la factura de la llum. Les làmines de protecció solar Solarcheck s’instal·len ràpidament, de forma neta i sense necessitat de desmuntar vidres o finestres. Horari de dilluns a dissabte. Horari de 9 h a 13 h i de 15 h a 19 h.

Solarcheck Andorra - Làmines de protecció solar Des de 1988 Solarcheck Andorra és l'empresa lider dedicada exclusivament a la instal·lació de làmines de protecció solar a vehicles i edificis. La incorporació de noves tecnologies (Computer Cut), l'especialització i experiència durant més de 25 anys, ens han consolidat com a líders del nostre sector. Les làmines de protecció solar són la millor opció per a la protecció solar del seu vehicle, llar o oficina i augmenten la seguretat en cas de trencadissa del vidre. Els vidres tintats o el vinil decoratiu son unes de les nostres especialitats. També els oferim gravats en laser de tot tipus de metalls o materials com trofeus, medalles, carcasses, gravació laser en qualsevol suport solid. A més, les làmines de protecció solar Solarcheck ® fan disminuir el cost energètic de la climatització del seu habitatge ajudant a estalviar en la factura de la llum. Les làmines de protecció solar Solarcheck s'instal·len ràpidament, de forma neta i sense necessitat de desmuntar vidres o finestres. Horari de dilluns a dissabte. Horari de 9 h a 13 h i de 15 h a 19 h.

Solarcheck Andorra – Làmines de protecció solar

Des de 1988 Solarcheck Andorra és l’empresa lider dedicada exclusivament a la instal·lació de làmines de protecció solar a vehicles i edificis. La incorporació de noves tecnologies (Computer Cut), l’especialització i experiència durant més de 25 anys, ens han consolidat com a líders del nostre sector.

Les làmines de protecció solar són la millor opció per a la protecció solar del seu vehicle, llar o oficina i augmenten la seguretat en cas de trencadissa del vidre. Els vidres tintats o el vinil decoratiu son unes de les nostres especialitats. També els oferim gravats en laser de tot tipus de metalls o materials com trofeus, medalles, carcasses, gravació laser en qualsevol suport solid.

A més, les làmines de protecció solar Solarcheck ® fan disminuir el cost energètic de la climatització del seu habitatge ajudant a estalviar en la factura de la llum.

Les làmines de protecció solar Solarcheck s’instal·len ràpidament, de forma neta i sense necessitat de desmuntar vidres o finestres.

Horari de dilluns a dissabte.
Horari de 9 h a 13 h i de 15 h a 19 h.