Clearshield®

Clearshield®Clearshield® és el sistema més nou per a la protecció de carrosseries, pràcticament indetectable un cop instal·lat, protegeix la pintura de les parts més exposades de la carrosseria del seu vehicle a les rascades i esgarrapades que habitualment poden produir-se durant la circulació, aparcament o en activitats tot terreny. Clearshield® és la barrera més eficaç per protegir la pintura davant de danys produïts per: • Grava, pedres i sorra projectades conta la part davantera del cotxe pel vehicle que circula davant nostre. • Insectes que al col·lidir contra el nostre vehicle, sobretot en viatges llargs, queden "incrustats" i l'àcid que desprenen fa malbé la pintura. • Matolls i branques que freguen i esgarrapen els laterals en passar per determinats camins. • Altres vehicles i boles de remolc que freguen i esgarrapen els para cops davanters i posteriors durant les maniobres d'aparcament. Clearshield és una làmina autoadhesiva de poliuretà d'aspecte cristal·lí. Dissenyada per resistir l'exposició solar prolongada, les altes temperatures, les esgarrapades i petits impactes. No altera el color ni la pintura ni l'aspecte de seu vehicle. Generalment es protegeixen els para cops davanters i posteriors, aletes davanteres, part davantera del capó i retrovisors. En vehicles 4x4 i furgonetes es poden cobrir les portes, capó sencer i portons. Clearshield també pot instal·lar-se en motocicletes, quads, motos d'aigua, autocaravanes, vaixells, etc. S'adapta perfectament a les formes del seu vehicle. Gràcies al tall assistit per ordinador, es tallen les plantilles corresponents a cada marca i model. Un cop instal·lat pels professionals de Solarcheck® és pràcticament inapreciable. Clearshield no requereix manteniments especials, simplement renti el seu cotxe com ho ha fet sempre.

Clearshield® és el sistema més nou per a la protecció de carrosseries, pràcticament indetectable un cop instal·lat, protegeix la pintura de les parts més exposades de la carrosseria del seu vehicle a les rascades i esgarrapades que habitualment poden produir-se durant la circulació, aparcament o en activitats tot terreny.

Clearshield® és la barrera més eficaç per protegir la pintura davant de danys produïts per:

• Grava, pedres i sorra projectades conta la part davantera del cotxe pel vehicle que circula davant nostre.
• Insectes que al col·lidir contra el nostre vehicle, sobretot en viatges llargs, queden « incrustats » i l’àcid que desprenen fa malbé la pintura.

• Matolls i branques que freguen i esgarrapen els laterals en passar per determinats camins.

• Altres vehicles i boles de remolc que freguen i esgarrapen els para cops davanters i posteriors durant les maniobres d’aparcament.

Clearshield és una làmina autoadhesiva de poliuretà d’aspecte cristal·lí. Dissenyada per resistir l’exposició solar prolongada, les altes temperatures, les esgarrapades i petits impactes.

No altera el color ni la pintura ni l’aspecte de seu vehicle. Generalment es protegeixen els para cops davanters i posteriors, aletes davanteres, part davantera del capó i retrovisors. En vehicles 4×4 i furgonetes es poden cobrir les portes, capó sencer i portons. Clearshield també pot instal·lar-se en motocicletes, quads, motos d’aigua, autocaravanes, vaixells, etc.

S’adapta perfectament a les formes del seu vehicle. Gràcies al tall assistit per ordinador, es tallen les plantilles corresponents a cada marca i model. Un cop instal·lat pels professionals de Solarcheck® és pràcticament inapreciable.

Clearshield no requereix manteniments especials, simplement renti el seu cotxe com ho ha fet sempre.