Làmines de Protecció Solar Eviten l’excés de calor i els enlluernaments

Làmines de Protecció Solar Eviten l'excés de calor i els enlluernaments. El Vidre i l'Arquitectura Moderna L'ús intensiu de vidre en l'arquitectura moderna ha aconseguit omplir els edificis de llum natural, però amb aquesta també penetra l'excés de calor, els enlluernaments i la inevitable decoloració de mobles i materials que ni els vidres tècnics més potents arriben a solucionar totalment. Aplicació Sense Obres Les làmines adhesives de protecció solar i seguretat Solarcheck® s'apliquen SENSE OBRES ni MOLÈSTIES sobre tot tipus de vidres.. Reducció de la calor Un cop instal·lades pels nostres professionals proporcionen una excel·lent protecció solar en reduir l'entrada de calor i rebutjar fins al 86% de l'energia solar incident. Redueixen eficaçment els punts calents prop dels finestrals aportant un apreciat confort a les persones i generant un notable estalvi en climatització.

Làmines de Protecció Solar
Eviten l’excés de calor i els enlluernaments.
El Vidre i l’Arquitectura Moderna

L’ús intensiu de vidre en l’arquitectura moderna ha aconseguit omplir els edificis de llum natural, però amb aquesta també penetra l’excés de calor, els enlluernaments i la inevitable decoloració de mobles i materials que ni els vidres tècnics més potents arriben a solucionar totalment.

Aplicació Sense Obres

Les làmines adhesives de protecció solar i seguretat Solarcheck® s’apliquen SENSE OBRES ni MOLÈSTIES sobre tot tipus de vidres..

Reducció de la calor

Un cop instal·lades pels nostres professionals proporcionen una excel·lent protecció solar en reduir l’entrada de calor i rebutjar fins al 86% de l’energia solar incident. Redueixen eficaçment els punts calents prop dels finestrals aportant un apreciat confort a les persones i generant un notable estalvi en climatització.