Retolació de camions personalitzada

Retolació de camions Andorra, completament personalitzada. Retolació vehicles comercials. Disseny gràfic i retolació de vehicles comercials Barcelona. Adaptem la imatge corporativa de la vostra empresa als vostres vehicles: Cotxes, motos, furgonetes, autobusos, camions, tràilers, vaixells, etc. La retolació de vehicles és una publicitat en moviment molt pràctica per fer-te conèixer. Fem retolació integral i parcial de vehicles o flotes. Seleccionem el millor material segons duració, estabilitat i creació utilitzant la tècnica d'impressió o de vinil de tall segons més convingui. Un vehicle retolat amb vinil no requereix un manteniment especial, el vinil resisteix perfectament l'ús diari, els colors no s'alteren amb els elements externs i l'adhesiu no perd efectivitat amb l'aigua. Existeixen dos tipus de retolació de vehicles: Vinil: Es realitza amb vinil adhesiu retallat. Impressió digital: Imatge gràfica amb una foto o un degradat

Retolació de camions Andorra, completament personalitzada. Retolació vehicles comercials.
Disseny gràfic i retolació de vehicles comercials Barcelona. Adaptem la imatge corporativa de la vostra empresa als vostres vehicles: Cotxes, motos, furgonetes, autobusos, camions, tràilers, vaixells, etc.
La retolació de vehicles és una publicitat en moviment molt pràctica per fer-te conèixer. Fem retolació integral i parcial de vehicles o flotes. Seleccionem el millor material segons duració, estabilitat i creació utilitzant la tècnica d’impressió o de vinil de tall segons més convingui. Un vehicle retolat amb vinil no requereix un manteniment especial, el vinil resisteix perfectament l’ús diari, els colors no s’alteren amb els elements externs i l’adhesiu no perd efectivitat amb l’aigua.
Existeixen dos tipus de retolació de vehicles:
Vinil: Es realitza amb vinil adhesiu retallat.
Impressió digital: Imatge gràfica amb una foto o un degradat